valvaka?


Valvaka med Filip & Fredrik inatt alltså. det är det vi sysselsätter oss med, och har gjort sen klockan 23.20 ikväll.
Fruktansvärt insatta har vi varit. jag är den enda som fortfarande är det, eftersom både Petra och Zanna har dragit hem, och Evelina har deckat på min soffa, som den råttan hon är. Valet är iallafall avgjort nu alltså. inte helt oväntat att Obama skulle ta hem det? haha, åh vad jag låtsas att jag är insatt i det här. för det är jag egentligen inte. önskar nog att jag hade vetat mer om det än vad jag faktiskt gör. men såklart att man skulle följa valvakan, det är ju ett ypperligt tillfälle till att få vara vaken hela natten. och det låter ju bra iallafall. så jag fortsätter nog att låtsas.
Nu snarkar Evelina. blir nog att kasta body lotion-tuben i huvudet på henne som jag hotade med innan hon somnade. skyll dig själv. jäkla chickens som har övergett mig. buu, er ska jag aldrig mer ha uppersittar med. råttor. hä.

Kan ju även passa på att tillägga att halloween i fredags var awesome. och vi var assnygga. såklart. en riktigt lyckas kväll med massa snygga människor. mer behöver liksom inte sägas. bilder kommer inom kort komma upp på min bilddagbok (
http://KILLERCRUSH.bilddagboken.se). så stay in touch, eller något. kan ju dela med mig av en bild iallafall, som jag snodde från Fanny, så att ni får se hur flashig jag var som Wonderwoman.