montel

dagen började very gut. Dennis och jag vaknade innan klockan ens ringde och låg sen och skrattade både åt varandra och åt den fantastiske Montel som gick på tv. senare under förmiddagen omvandlades mitt rum till något slags flyktingrum när brorsan kom och hämtade soffan som har stått här inne. det tillochmed ekar här inne nu, så tomt är det. eftermiddagen spenderades inne i karlstad, ingen shopping för min del men en tripp med trevligt sällskap satt helt på sin plats. men det goda humöret som dagen medförde försvann nästan lika fort när jag kom hem igen. anledning ett, eftersom att jag är så fruktansvärt sällskapssjuk. och anledning två, för att vissa människor som man tycker borde veta hur man ska bete sig tydligen inte gör det och bara är såna jävla skitar ibland. enough said.
mamma och jag impulsshoppade iaf lite nya hårgrejer nyss, så nu känns allt genast lite bättre. den som säger att shopping inte hjälper när man är deppig ljuger.






fast attee

solen ville visst visa sig iallafall. och dagen blev inte alls lika mycket crap som det verkade som imorse. det låga blodsockret var nog en bidragande del också. en promenad i solen med Chilla som sällskap, och lite häng ute i granberga. nu inväntar jag min Danko som borde anlända vilken minut som helst, och imorgon är det jobb som gäller. swiit.



crapcrappycrap

ja men det där 'strålande solskenet' som skulle befinna sig över karlskoga idag, vartfan tog det vägen?vilken jävla crappy morning det här blev. inte nog med att vädret skiter sig, vilket inte är till min stora förvåning, men ändå, så är jag på så jäkla dåligt humör. vissa grejer tål jag inte. hur vissa människor funkar förstår jag inte. hur vissa människor tänker, eller ska jag snarare säga Inte tänker, förstår jag v e r k l i g e n inte. jag ska aldrig mer öppna munnen och tala om vad jag ska göra, eller vad jag vill göra.. så kanske jag slipper den här förbannade irritationen hädanefter :)

nej, jag är inte bitter... världens lägsta blodsocker, så lite frukost på det här ska nog lätta upp stämingen lite.
later.

say what

det var blodbad i duschen nyss. eller ja, det såg åtminstonde ut som det.
jag har konverterat, igen. fast det var ett litet tag sen nu. once you go black you never go back. jag vet. men jag tröttnar så jävla snabbt. återstår att se hur länge det här får hålla i sig.
imorgon är det jag som öppnar, vilket betyder att jag måste vara pigg och allert. tvivlar på att jag kommer vara det.