snow (hey oh)


Okej, nu är läget såhär va.. att i Karlskoga så snöar det! känns ju lagomt skumt faktiskt. fast det är lika bra att få bort den här peckhösten. har aldrig gillat den årstiden. visst, det kan väl vara mysigt, men hur ofta? vinter ligger iallafall högre på listan än hösten. men nej, tacka vet jag sommar. i vilket fall som helst så kommer väl snön vara borta imorgonbitti när man vaknar, kände därför att jag var tvungen att fånga den första snön på bild. 
Nej nu ska jag fortsätta sociala med mitt nattsällskap, Zanna Hannula. som har fått för sig att hon säkert kommer vakna med brännvärken pga min soffa.. aja, får väl se hur det går. Lite sömn skulle nog behövas snart tror jag, så att man är pigg och fresh imorgon när partyt drar igång. tidigt.

well, nite. over 'n out







torsdag


good day. Dennis är på praktik så nu sitter jag här själv hemma hos honom. dricker lite te i hopp om att den sista halsonten ska försvinna. för min sjuka börjar avta nu iallafall, hurray! halsfluss my ass. det är förresten tomt här. inte nog med att ingen annan är hemma förutom jag, utan ziggeh fattas också. det är inte riktigt sig likt här utan honom. att inte ha någon som kommer och stryker sig mot ens ben. eller som bara sitter och spinnner för ingenting. en riktigt livsnjutare var han. men flisan är ju iallafall kvar, och hon är gose hon med.
iallafall, idag måste jag sy in min halloweendräkt, som var way too big när jag fick den. vet inte riktigt hur dom mäter storlekar på det där stället. men ah, det blir nog bra när jag är färdig med den.. förhoppningsvis.
satt just och kollade runt efter lite jobb. och jag hittade ju just precis det jobbet som jag vill ha! det skulle vara perfekt för mig, faktiskt. tycker jag. åh, jag måste bara skriva ett grymt ansökningsbrev först. riktigt jävla kick ass måste det ju vara. för det där jobbet, det vill jag verkligen ha.
anyway, nu ska jag nog greja vidare lite här, ta en dusch och göra mig iordning. have a nice day!

later, C.




 


äckelhals


Idag mår jag både bättre och sämre. febern verkar iallafall ha gått över, jag har inte ont i hela kroppen längre heller. men nu är halsen desto värre. igår gjorde det ont, men idag är det olidligt. jag har tillochmed ett spottglas bredvid sängen för att det gör för ont att svälja. mindre mysigt, i know, men skönare för mig. hoppas bara inte det är halsfluss eller något sånt skit. iofs har jag aldrig haft det tidigare, så jag vet inte hur det känns, men jag skulle ju inte bli förvånad. funderar iallafall på att försöka ta mig bort till apoteket, och ge strepsils ett försök, eftersom att vanliga halstabletter inte hjälper.
för jag måste bli frisk tills på fredag. jag som har fått min halloweendräkt och allting. annars kommer jag bli galen om jag kommer få ligga hemma medans alla andra är på party och roar sig, och när jag har sett fram emot det här så länge.
undra vem jag ska försöka lura med mig till apoteket, för jag pallar inte gå själv.. hm. jag får ringa några samtal.


later, C.


sjewk


buh, mitt immunförsvar har svikit mig. vi som alltid annars brukar hålla ihop så bra. men näe, inte nu. nu har jag som aldrig brukar vara sjuk lyckats bli det. och är man inte sjuk ofta så blir man det på riktigt när det väl händer. äckelfeber, ont i hela kroppen, svinigt ont i halsen och helt tjock i näsan. det låter väl gött? det är nog lite därför jag hatar hösten också. för det är nästan jämt på hösten som jag får den där årliga sjukan. iochförsig vet jag vad jag ska skylla på den här gången, Dennis. det är du som har smittat mig. fast jag antar att vi är kvitt nu, för jag har ju smittat dig en gång med.

jag skulle verkligen behöva ta mig bort till konsum eller något. men näe, det orkar jag verkligen inte. kan någon komma hit med halstabletter till mig, så att jag iallafall kan få kunna svälja utan att det känns som min hals ska sprängas? eller åtminstonde ge mig lite mat, för jag är så sjukligt hungrig.

näe, nu ska jag väl fortsätta knapra alvedon, varva med att vara svettig och ha frossa, och kolla på ellen, som jag förövrigt hatar. this sucks.







i am not a nugget


Sa ju i mitt tidigare inlägg att det förmodligen inte skulle ta tre månader innan nästa inlägg. så näe, jag får väl ta mig själv i nackskinnet om det ska bli nån blogg av det här. Fast vad ska jag skriva om? Jag vet inte om jag har speciellt mycket att dela med mig av egentligen, för mitt liv är ju i stort sett inget annat än tråkigt just nu. och jag vägrar att skriva bara för skrivandets skull, för det känns så fruktansvärt onödigt. Jag tänker inte sitta och berätta i detalj vad jag gör om dagarna, för hur kul är det. Självklart kan jag berätta om vad jag har gjort, men snälla, inte in i minsta detalj.  
och jag kommer definitivt inte skriva om vad jag har ätit under dagen, för det är nog något av det tråkigaste jag vet, att läsa om vad andra har ätit, och framstå som att dom är världens nyttigaste människa. driv inte med mig, tryck en pizza och var glada istället. vad jag möjligtvis kan göra är att tipsa om numret till Karlskogas bästa pizzeria, eventuellt också vilken pizza ni borde testa. Nej men ärligt, jag vet inte vad andra anser vara roligt att läsa om. och ska jag vara ärlig så struntar jag i vilket :)


over 'n out



back on track


Sista inlägget jag skrev före det här var dagen innan Nennes begravning, den jobbigaste dagen i hela mitt liv. Den dagen när jag stog där och visste att det här är det sista, det här är hej då.

Två dagar efter den dagen var en söndag. Jag väcktes av att farmor ringde, hon berättade om en bilolycka som hade inträffat den natten, och att en 19årig tjej hade omkommit.
Den dagen, söndagen, skulle vi till kyrkan, på ljuständningsceremoni för Nenne. Och medans jag sitter där inne i kyrkan så får jag ett sms. Det värsta jävla sms:et någonsin. Ännu en gång stannade allt upp, och marken försvann under mina fötter. Tjejen som hade omkommit i bilolyckan var inte bara en tjej, det var Malin. Älskade Malin.


Allt gick så fort. På mindre än en månads tid förlorade jag inte bara min faster, min 'storasyster', utan också en underbar vän. Malin, världens mest livsglada människa.

Två utav dom mest glädjespridande människorna jag vet har försvunnit. Och jag kommer aldrig mer att få höra deras skratt igen, aldrig mer få se dom lysa upp ett rum, på bara det sättet som dom kunde. Det tar emot så fruktansvärt mycket att säga att ingenting kommer att bli som förut, för det är ju det enda jag vill. Och jag tänker så ofta på hur det skulle ha varit om inget utav det här hade inträffat.


Jag har inte orkat skriva. Jag har inte orkat dela med mig av någonting. För vissa stunder känns det inte som att någon har någonting med mitt innersta att göra. Det har vissa gånger känts som att folk har frågat, inte för medkänsla, utan av ren nyfikenhet, enbart för att få reda på så mycket som möjligt, för det är så typiskt staden vi bor i. Jag skriver inte för någons skull. Jag gör det när jag själv känner att jag behöver. Visst har jag under dom här tre månaderna när jag inte har bloggat känt att jag har velat, men sen ångrat mig sekunden efteråt. För vad har folk runtomkring med att göra hur jag mår, egentligen? Förmodligen ingenting. Men som sagt så skriver jag inte för eran skull, jag gör det för min egen. Jag vill inte ha någons medlidande, jag vill bara att folk ska försöka förstå att jag vissa dagar inte orkar vara trevlig, att jag vissa dagar inte orkar kliva upp ur sängen tidigt beror inte på lathet, utan helt enkelt för att min kropp inte orkar, mitt huvud orkar inte.
Ofta känner jag mig så jävla ensam, även fast att jag vet att jag har så många andra runtomkring mig. Det är det där när man vet att någonting fattas, när det verkligen känns. Något som aldrig går att ersätta. Känslan går inte att beskriva. Och har man inte suttit i samma situation, så kan man inte ens föreställa sig känslan, smärtan.


Nu har jag skrivit av mig tillräckligt. Nu vet ni. Och det kommer förmodligen inte dröja tre månader innan jag skriver nästa inlägg.