happiness for dogs


inte världens mest händelserika dag kanske. men idag har jag faktiskt börjat friskna till. det känns gött.
jag och Zanna tog oss en liten promenix med chibban förut. och något jag verkligen inte kan låta bli att störa mig på är när man möter folk, speciellt äldre, som har små hundar. nu är det inte hundarna jag stör mig på, eller jo, men mest ägaren. själv går jag där snällt och fridfullt med min lydiga hund vid min sida, medans tantens lilla byracka börjar skälla hysteriskt och kasta sig fram och tillbaka som den lilla vante den ser ut som. jag vet inte om jag då kan påstå att det är speciellt konstigt att min hund reagerar och vill fram, för att hälsa eller se vafan det är som försigår. istället är det JAG som får en jävla blick som säger 'den där borde ha lite mer koll på sin stora mördarhund' medans tanten samtidigt mumlar något i samma stil som hennes blick redan har avslöjat. nu är det ju faktiskt så att hade inte din lilla råtta till hund börjat skälla så hade min hund gått helt orörd förbi och struntat fullkomligt i både dig och din råtta. lär din hund att inte vara så osäker istället, så slipper vi sånt där i fortsättningen. :)

var bara tvungen att få det ur mig. låter lika negativt som i princip alla mina inlägg här, ni som inte känner mig lär ju ska tro att jag enbart är negativ, haha. fast så är det faktiskt inte. över och ut.



                 


a hangover i definitely deserve

ja. det råkade visst bli lite för mycket av det goda igår. men är det tjugoårsgalej så är det. och ger man inte allt kan man lika gärna stanna hemma. efterfesten tog slut vid cirkus halv åtta imorse, och sletheten idag har varit ett faktum. borde väl egentligen inte visa mig utanför dörren dom närmaste veckorna, men shit happens. folk borde inte ta mig på alltför stort allvar när jag har fått alkohol i kroppen. men kvällen var trevlig iaf, med vissa undantag, ja. haha.
och jag har en alldeles för bra man som kom hit och tog hand om disk och lite städning åt mig, medans jag och Zanna satt vid varsin dator och nördade. puz. 

nej, nu ska jag nog göra danko sällskap som redan har slocknat. fast först måste jag fixa något att stoppa i min skrikande mage. over 'n out, laters aligaters osv.  



           

woah


jag vill ha sommarsommarsommar. är så fruktansvärt trött på vintern nu så det är sjukt. jag vill kunna glida runt i shorts och linne från morgon till kväll, skaffa ett par glassiga solbrillor och bli brun. är det för mycket begärt? tydligen.
jag vill ändra min livssituation, för just nu finns det inte sådär överdrivet mycket att hurra för. helst vill jag bara att det ska hända någonting nytt, så jag slipper den här tråkiga vardagen.
fast just nu skulle  jag nog iallafall bli skapligt nöjd om det bara kunde skynda på och bli helg, lördag och partiparti!

idag är jag dessutom trött på att vara blond. men jag vet inte vad jag ska göra åt det. får se om jag kommer på något bra (vilket jag tvivlar på).
over 'n out.



lillan


kanske inte världens bästa dag idag. började med att försova mig. skulle plocka ur stygnen ur fingrarna, men nej duktig som jag är så försover jag mig istället så att jag inte hann till vårdcentralen. allmänt kass dag. bortsett från fikan med zaé och danko. 

just nu sörjer vi här hemma. en av valparna, våran lilltjej Izolde, gick bort ikväll. hon bara låg där, helt fridfullt. precis som att hon sov. det känns hårt. dom är ju ändå tre veckor nu, och har precis börjat få en personlighet. det är nog inte så lätt att vara mamma till åtta små valpar som är som galna. det låter så illa att säga, men tyvärr så låg Jozz ihjäl henne. en olycka kan ske så mycket fortare än man tror. som vi redan så väl vet.
så nu är dom bara sju små starka krigare kvar, som ska växa upp och bli stora och snygga tjejer och killar!


vila i frid lillan.


sneaker


idag var jag uppe med tuppen. nästan iallafall.
några timmar senare satt jag på en stol i kumla och blev köttad i armen. asgött, faktiskt.
och ca. 2½ timme senare gick jag därifrån med nytt bläck i mig. och jag är asnöjd!

det är lördag, och i vanliga fall hade nog säkerligen jag och zanna befunnit oss inne på max just nu, tillsammans med alla andra onyktra människor. but nono. nästan så man får rita ett kors i taket ^^ vi har chill och datahäng istället. det har dessutom funkat extra fint idag med tanke på min orklöshet. 


men nej, jag tror faktiskt att det lutar åt knopptime nu, iallafall snart. 
och här har ni en liten sneak peak sålänge. nighty.


 



wow

oj, jag har äntligen fått fingrarna ur och fixat iordning lite här. sen är det kanske inte värsta värsting, men ändå.
anyhow, anyway, iallafall. jul, nyår och allt sånt är överstökat. mysjul tillsammans med släkten. mellandagarna innehöll en hel del party, och likaså nyår. skålade in det nya året riktigt ordentligt, vilket medförde att jag blev sex stygn i handen rikare. hade ju redan åtta stygn i samma hand, så varför inte några till liksom. men som sagt, ska det skålas så ska det göras ordentligt.
år 2009 nu alltså. jag hoppas så jävla innerligt på att det här året kommer bli så jävla mycket bättre än vad 2008 var. vilket iofs nog inte kommer bli speciellt svårt. visst hade förra året sina höjdpunkter med. det första halvåret, det vill säga. studenten, ayia napa, balen och allting. det året som skulle bli det bästa tog en tvärvändning och blev helt plötsligt det sämsta tänkbara. men nu blickar vi framåt. jag har inga nyårslöften, eftersom att jag förmodligen inte skulle klara av att hålla dom ändå.
något jag däremot behöver lära mig att göra är sova. åtminstonde i skaplig tid.

take care. over 'n out