mdsmmr

idag har jag sovit bort ungefär hela dagen. midsommarafton satt sina spår såhär dagen efter. men det var en trevlig kväll tillsammans med massa bra människor. ingen dans runt någon midsommarstång dock, lite dåligt. men kransar styrde vi, så lite seriösa var vi iallafall. jag hoppas att ni inte glömde lägga sju blommor under kudden inatt. det gjorde jag, men det gör inget, för jag har redan min man.
 


mina fina midsommartjejor


trädgårdshäng hos elina


midsommarkrull 


idag; the face of the slethet 1


the face of the slethet 2

Älskade Nenne


idag är det ett år. ett år sen du försvann. ett år av sorg, saknad och tomhet.
jag minns den här dagen, för ett år sen så väl. när mamma ringde, och jag visste direkt att något var fel. allt känns fortfarande så fel. du ska ju vara här, med oss. men jag säger som Anna, för mig är du inte borta, utan bara på en lång semester. för det är så det känns. som att vi kommer ses igen. åtminstonde vill jag tro det.

jag saknar dig så. världens vackraste Jennifer.




sale

rätt seten idag efter en hel helgs jobb, och alldeles för få timmar sömn. imorse var det bara att kliva upp till jobbet igen. sommarrean började idag och det fanns en del kvar som skulle fixas. klockan 07.00 var vi där. underbart. but a man's gotta do what a man's gotta do.
så en sväng förbi Carlings tycker jag allt att ni ska ta, och fynda lite.. hint hint.

nej nu har jag inte tid, the plikt is calling.


frajdäj


wiho. hej bloggen, det var inte igår. jag är ingen true blogger. men det gör ingenting.
rätt mycket att göra på jobbet så wörkiwörki hela helgen för min del, får ta igen det där med nöjen nästa vecka.
såg nu när jag loggade in att jag tillochmed fortfarande är blond här på bloggen. vilket verkligen tyder på att jag är sämst på uppdatering.

5 juni idag, vilket betyder ett, ETT, år sen studenten på dagen. det känns rätt sjukt. och fan vad bra jag mådde vid den här tiden förra året. studentresan till ayia napa, balen, studenten, strålande solsken. allt var så jävla bra bara.
idag är det också ett helt jävla år sen jag fick se Nenne för sista gången. det känns fruktansvärt konstigt. för samtidigt som tiden har gått så otroligt fort, så känns det ändå som man har gått med saknaden inom sig i en evighet.
så äre med det. 

näe, nu ska jag röra min booty mot zanna, blir chillkväll med rätt mycket onyttigheter skulle jag tippa på.
so long.


studenten '08