so this is christmas?


Dagen före julafton. eller egentligen inte eftersom klockan är över tolv, men jag räknar det inte så. för ett år sen idag satt jag och Nenne hemma hos henne och värmde upp lite inför julafton. jag minns det så väl. hur trevligt vi hade, speciellt hennes skratt, tillochmed sms:et hon skickade till mig. vem hade kunnat tro att det ett år senare skulle se ut såhär. att det för ungefär en vecka sen var sex månader som du försvann är helt oförståeligt. ett halvår.
förut trodde jag inte att det var möjligt att ha någon i tankarna hela tiden, och då menar jag bokstavligen hela tiden. men nu däremot vet jag exakt hur det känns. att ständigt ha någon i tankarna. att hela tiden tänka på hur det kanske istället hade sett ut om ingenting utav det hade hänt.

Den här julen kommer inte alls se ut som någon av de tidigare. ingen Nenne, ingen tomte eftersom att vi alla har vuxit ifrån det, brorsan jobbar till åtta och jag har tappat suget helt efter julafton. får se om det blir bättre imorgon. jag hoppas det. och med alla mina andra bästa människor runt mig så ska det väl egentligen inte vara något problem.

Förresten, på tal om någonting helt annat, så fick vi en för tidig julklapp idag. åtta små puppies, how about that?

heldag med farmor


Ah, som rubriken säger så vart det en heldag med farmor idag. först gjorde vi stan, där jag hjälpte farmor med lite julklappar till mina kusiner. sen blev det en fika på det också. Hon är oslagbar min farmor, världens bästa kvinna. det finns inte ens ord för hur bra hon är. all kärlek till henne! och så jäkla mycket därtill.
efter några timmar när allt handlande var avklarat så var vi hos Nenne och tände ljus. jag hade inte varit där på ett tag så det kändes skönt att få kolla läget och så. jag saknar dig så fruktansvärt mycket, du vet det va?
resten av eftermiddagen spenderades nere hos farmor och farfar. lite mer fika osvosv. dum som jag var tackade jag nej till mat ungefär 10 gånger under mitt besök där nere. vilket jag fick sota för när jag kom hem, då min mage skrek av hunger. så det fick bli flötpizza med min kära Zannula. satt som ett smeck i kaggen.


Nu är klockan sisådär fyra ungefär.  jag är så fruktansvärt dålig på att sova. det går inge vidare när jag är ensam. jag har iofs alltid varit mer eller mindre nattmänniska. men jag nog måste lära mig att lägga mig i tid, för annars går det inte alls.



justja, det vart ju fest i lördags också.
så här har ni några pics på mig och min vapendragare.

 



måndag


Idag gick jag upp tidigt. för att vara jag alltså. jag har allt redan hunnit göra mig iordning också.
ska till stan med farmor och inhandla lite julklappar. och nu sitter jag här med det vanliga problemet.. vad fan ska jag ha på mig? jag är så sjukt trött på alla mina kläder. en helt ny garderob skulle verkligen inte skada. får förhoppningsvis min nya tröja idag, det är ju iallafall något.
nej, nu borde jag nog leta kläder, för farmor ringer nog närsomhelst och ber mig komma ut.

laters

världshistoriens tråkigaste blogg?



Jag har nog världens tråkigaste blogg. jag vet. det här med blogg är kanske inte riktigt min grej. Jag vill så gärna skriva av mig, men jag känner inte alltid att jag har något värt att skriva, och då känns det bara onödigt. Sen är det lite sådär att om jag missar att skriva om någonting som har hänt, som jag jättegärna vill skriva om egentligen, så kan jag inte skriva någonting annat emellan, för då blir det ju i helt fel ordning. det låter skittöntigt, jag vet. men så är det.

Idag är det iallafall fredag. En fredag som jag hade hoppats kunna bli en rolig sådan. men icke. det lutar åt att jag får sitta hemma och inte göra någonting alls istället. men det återstår väl att se, i guess.

later